Container

Kantoorcontainer

Kantoorcontainer

De fabrikant produceert en levert kantoorcontainers in vrijwel elk formaat. Zowel de ruimte-indeling als de configuratie van de apparatuur wordt op uw wensen afgestemd.
Verkooppaviljoen

Verkooppaviljoen

Een aantrekkelijk, modern uiterlijk en de mogelijkheid tot aanpassing aan de wensen van de klant zijn de belangrijkste voordelen van commerciële containers. Ze kunnen worden gebruikt als showroom, handelspaviljoen of als modern hoofdkantoor van het bedrijf.
Wooncontainer

Wooncontainer

De containers zijn dikker geïsoleerd om voldoende gebruiksgemak te garanderen. Ze zijn uitgerust met een complete elektrische installatie, elektrische verwarming, sanitair en basis keukenmeubilair.
Sociale container

Sociale container

Dankzij de mogelijkheid om de containers te combineren tot sets, kunnen wij alle grote kantoorruimtes, vestiaires en sociale voorzieningen op maat laten maken voor uw medewerkers.
Sanitaire container

Sanitaire container

Als containerfabrikant bieden wij u de mogelijkheid om een ​​sanitaire container te vervaardigen met alle door de klant gespecificeerde apparaten. De containers kunnen ook in afwijkende afmetingen worden vervaardigd.
Poortgebouw

Poortgebouw

Dankzij eigenschappen als hoge verwerkingskwaliteit, functionaliteit en eenvoudig transport zijn deze containers perfect geschikt als permanente en tijdelijke wachthuizen, veiligheidspunten, poortgebouwen, paspoortkantoren etc.